Tips til at købe en skraldespand i baghaven

Børn kan nyde i timevis i en sjov sandkasse. Men så skal nogle ting ordnes rigtigt vedrørende konstruktion og vedligeholdelse. Her er nogle tips.
1. Vælg et lækkert toilet
Der findes forskellige plastikmodeller, som du kan sætte i haven. De er normalt små i størrelse. Arealet på 1 m2 bliver hurtigt mat, og støvet øges. At lave din egen skraldespand er normalt ikke et problem. Det er jo det samme som et trærektangel, og du kan dimensionere det ud fra det antal børn, du har brug for. Hvis du ikke er særlig dygtig eller ikke vil bruge meget tid, er der også sæt til salg. Tal med din udendørs legetøjsekspert for at finde det rigtige toilet til din have.
2. Papirkurv placering
Børn, der leger i sandkassen, tager ofte på eventyr. Jeg kan godt lide et sted, hvor man kan se indholdet. Sandkasser, der bliver i solen de fleste dage om sommeren, er ikke et behageligt sted at lege. Masser af skygge er en bedre mulighed. Kun skygge og fugt forhindrer sandet i at tørre ud. Dette fører hurtigt til vækst af skimmelsvamp.
3. Husdyr er forbudt
Lad aldrig børn lege med kæledyr i sandkassen. Denne legeplads er også forbudt, når kæledyr ikke leger. Når dit kæledyr har vænnet sig til toilettet og har det godt, kan du bruge det til andre formål.
4. Vælg det passende sand
Det korrekte sand er fint og indeholder ikke partikler større end 2 mm. Renset flod- og klitsand er et godt fundament. Hvidt sand er muligt, men det kan ikke laves og er normalt lidt kedeligt. Sørg for, at sandet i beholderen ikke rører jorden i haven. Det permeable stof sørger for, at vandet drænes ordentligt ud. Brug ikke skarpt sand i skraldespanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.